Magic Route Viajes
927780128
621265386
Magic Route Viajes
927780128
621265386
Fin de Semana en Copenague
Des de 380 €
Copenhagen, Denmark

Fin de Semana en Copenague

Transport + Accommodation
Creat: dimecres, 31 de maig del 2023 - Sortida: dijous, 19 d’octubre del 2023
Ref ID: 1698713
preu per persona Des de
380 €
Basat en 2 adults
Creat: dimecres, 31 de maig del 2023 - Sortida: dijous, 19 d’octubre del 2023

Sobre la destinació

Fa una dècada, els visitants venien a Copenhaguen només pels seus canals, places empedrades, carrers encantadors i cases pintades de colors pastel. Ara aquesta ciutat és més coneguda per la seva innovadora disseny, arquitectura d'avantguarda i els seus restaurants de primera categoria. Aquesta històrica ciutat de canals s'ha convertit en moderna, cosmopolita i emocionant, sense perdre els seus vells encants. El port de conte de fades de Nyhavn, la llegendaria façana marítima de la ciutat, és el lloc més tradicional de Copenhaguen, on els visitants gaudeixen dels carrers empedrats i les cases colorides que contrasten amb el moll de Langelinje, on es troba l'atracció més famosa de la ciutat, La Sireneta. Caminant pel moll de Langelinje, l'òpera moderna apareix a l'horitzó portant els turistes de nou al segle XXI. Un altre dels nous llocs emblemàtics de la façana marítima de la ciutat és el complex d'entreteniment Black Diamond, una raó més per viatjar més enllà del petit centre turístic. L'edifici en si és impressionant i ofereix una oportunitat única de relaxar-se en una tumbona amb vistes a l'aigua. Dues de les zones més modernes de la ciutat són Veesterbro i Norrebro, lluny de les manades de turistes. Aquests barris vibrants permetran als viatgers més aventurers barrejar-se amb els locals i experimentar l'ambient animat de llocs com el Norrebro Food Hall, un mercat gastronòmic cobert, o el Ralea, el restaurant on els cuiners locals van a menjar després de la feina. El barri més modern de Copenhaguen, amb bars de moda, botigues de disseny i restaurants, on els visitants poden experimentar la revolució culinària que la ciutat té per oferir, està a només un trajecte en metro del centre de la ciutat. El barri insular menys transitat de Christianshavn ofereix una visió tranquil·la de la vida residencial i passejades al costat del canal. També és la llar de la "ciutat lliure" de Christiana, una colorida comunitat alternativa construïda per hippies a la dècada de 1970, que brilla amb galeries i cafeteries, i té el seu propi conjunt estricte de regles. Copenhaguen és neta, segura i fàcil de conèixer. També és una de les ciutats més verdes d'Europa i el seu transport públic faria envejar Nova York. El seu centre està reservat per a vianants i s'apliquen lleis anticontaminació estrictes. És un lloc idíl·lic des del punt de vista mediambiental, amb molt d'espai verd i les bicicletes solen superar en nombre els cotxes, així que tingueu cura de no sortir a les carril bici. Passegeu sense preocupacions pel famós parc d'atraccions Tivoli i el deliciós jardí botànic de la ciutat, o visiteu les cafeteries i restaurants a l'aire lliure a l'estiu al costat dels locals. Sigui què sigui el que decidiu fer a la capital danesa, ja sigui que us agradi el disseny i sopar, o passejar amb admiració, Copenhaguen us seguirà cridant com una sirena.
Més informació

Serveis inclosos

19 d’oct.
Transport de sortida
Sortida
Vueling Airlines
Vueling Airlines Vueling Airlines - VY1870
6:05 - Barcelona, Barcelona El Prat (BCN)
9:10 - Copenhagen, Kastrup (CPH)
0 PC Directe
Transport:  VY1870
Classe cabina: Economy
19 d’oct.
Allotjament
3 Nits
Hotel Kong Arthur 8,8 Molt bé
Copenhagen - A 0,7 km del centreSOLAMENT ALLOTJAMENTNørre Søgade 11, Copenhagen 1370 Economy room (1 semidouble bed 140x200cm) - 1 cama individual grande
With a stay at Hotel Kong Arthur, you'll be centrally located in Copenhagen, within a 5-minute drive of Tivoli Gardens and Rosenborg Castle. This upscale hotel is 1.3 mi (2.1 km) from Nyhavn and 0.7 mi (1.2 km) from City Hall Square.Relax at the full-service spa, where you can enjoy massages, body treatments, and facials. If you're looking for recreational opportunities, you'll find a spa tub, a sauna, and a fitness center. This hotel also features complimentary wireless internet access, babysitting (surcharge), and a fireplace in the lobby.Make yourself at home in one of the 214 guestrooms featuring minibars and LCD televisions. Your bed comes with down comforters and premium bedding. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and digital programming is available for your entertainment. Bathrooms have complimentary toiletries and hair dryers.Enjoy Italian cuisine at La Rocca, one of the hotel's 3 restaurants, or stay in and take advantage of the 24-hour room service. Snacks are also available at the coffee shop/cafe. Wrap up your day with a drink at the bar/lounge. Buffet breakfasts are served on weekdays from 6:30 AM to 10:00 AM and on weekends from 7:00 AM to 11:00 AM for a fee.Featured amenities include a 24-hour business center, express check-in, and express check-out. Planning an event in Copenhagen? This hotel has 926 square feet (86 square meters) of space consisting of a conference center and meeting rooms. Self parking (subject to charges) is available onsite.
22 d’oct.
Transport d'anada i tornada
Tornar
Norwegian Air International
Norwegian Air International Norwegian Air International - D85513
19:45 - Copenhagen, Kastrup (CPH)
22:45 - Barcelona, Barcelona El Prat (BCN)
Directe Preu: LowFare
Transport:  D85513
Classe cabina: Economy
Tarifa: LowFare
1 Assegurances
Seguro (Mapfre-Seguro Inclusion) - Región (Solo continente) - Días (4)
preu per persona Des de
380 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 1
Transport 2
Allotjaments 1
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees