Magic Route Viajes
927780128
621265386
Magic Route Viajes
927780128
621265386
Cairo, Giza Pyramids Hotel 5 noches
Des de 794 €
Cairo, Egypt

Cairo, Giza Pyramids Hotel 5 noches

Transport + Accommodation
Creat: dijous, 1 de juny del 2023 - Sortida: dissabte, 9 de setembre del 2023
Ref ID: 1597592
preu per persona Des de
794 €
Basat en 2 adults
Creat: dijous, 1 de juny del 2023 - Sortida: dissabte, 9 de setembre del 2023
Temes

Sobre la destinació

El Caire, una de les ciutats més grans tant d'Àfrica com de l'Orient Mitjà, és la capital d'Egipte. El Caire ha estat un centre de gran importància per a moltes civilitzacions, cultures i religions. Des de faraònics i grecoromans fins a otomans i europeus, passant per jueus, cristians i islàmics, cadascuna de les seves identitats ha deixat una forta empremta al Caire, convertint-la així en una de les ciutats més fascinants del món. L'altiplà de Gizeh, que inclou les piràmides de Gizeh i l'esfinx, és l'únic monument que queda de les Set Meravelles del Món Antic i l'atracció turística més famosa del país. La gran massa de les piràmides és impressionant. El Caire islàmic, el centre del Caire històric, es fa millor a peu. Situat a l'est del centre de la ciutat, està ple d'encantadores mesquites i fonts d'aigua. Els llocs més importants per visitar són la Ciutadella, la Mesquita Mohamed Ali, Khan el Khalili, el basar principal, algunes mesquites històriques i mostres d'arquitectura medieval, així com alguns dels banys turcs o Hammams del Caire. Cap visita al Caire és completa sense veure el Museu Egipci. Ambient exòtic, trànsit caòtic, milers de minarets, soroll, gent encantadora, El Caire és una ciutat fascinant. Poques ciutats del món superen el Caire en nombre de monuments o estils arquitectònics. El Caire no és una ciutat normal, el Caire és tot un món.
Més informació

Serveis inclosos

09 de set.
Transport de sortida
Sortida
Egyptair
Egyptair Egyptair - MS754
15:30 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
21:05 - Cairo, Cairo Intl (CAI)
2 PC Directe
Transport:  MS754
Classe cabina: Economy
09 de set.
Allotjament
5 Nits
Giza Pyramids Hotel
Giza - A 12,8 km del centreALLOTJAMENT I ESMORZAR 58 Gamal Abd El-Nasir, Al Haram, Giza Apartamento panorámico - 1 cama de matrimonio grande
A stay at Giza Pyramids Hotel places you in the heart of Giza, within a 15-minute walk of Giza Pyramid Complex and Sound and Light Theater. This luxury apartment is 0.6 mi (1 km) from Great Sphinx of Giza and 3.2 mi (5.2 km) from Pyramid of Khufu. Take advantage of recreation opportunities such as a 24-hour health club, or other amenities including complimentary wireless internet access and concierge services. Additional amenities at this apartment include gift shops/newsstands, a hair salon, and wedding services. Make yourself at home in one of the 20 air-conditioned rooms featuring kitchens with refrigerators and ovens. Your pillowtop bed comes with down comforters and premium bedding. 32-inch Smart televisions with satellite programming provide entertainment, while complimentary wireless internet access keeps you connected. Conveniences include safes and separate sitting areas.
14 de set.
Transport d'anada i tornada
Tornar
Egyptair
Egyptair Egyptair - MS753
10:20 - Cairo, Cairo Intl (CAI)
14:30 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
2 PC Directe
Transport:  MS753
Classe cabina: Economy
1 Assegurances
Seguro (Mapfre-Seguro Inclusion) - Región (Solo continente) - Días (6)
preu per persona Des de
794 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 1
Transport 2
Allotjaments 1
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees