Magic Route Viajes
927780128
621265386
Magic Route Viajes
927780128
621265386
Pte. Constitución Bruselas, Hotel Chic Coco 4 noches
Des de 288 €
Brussels, Belgium

Pte. Constitución Bruselas, Hotel Chic Coco 4 noches

Transport + Accommodation
Creat: dijous, 1 de juliol del 2021 - Sortida: dissabte, 4 de desembre del 2021
Ref ID: 1548965
preu per persona Des de
288 €
Basat en 2 adults
Creat: dijous, 1 de juliol del 2021 - Sortida: dissabte, 4 de desembre del 2021

Sobre la destinació

Des del seu impressionant centre medieval fins al seu temple del segle XXI al Surrealisme, el nou Museu Magritte, Brussel·les ofereix al visitant molt més que cervesa i xocolata i és ressonantment diferent de la seva desafortunada imatge estàtica com a llar dels buròcrates de la UE. De fet, Brussel·les és una ciutat creativa i dinàmica. El seu compacte centre de la ciutat està ple de bars, restaurants i museus situats al llarg de carrers empedrats. Inevitablement, la majoria de turistes es dirigeixen a la Grand-Place. Amb les seves ornamentades cases de gremis flamencs, l'impressionant Ajuntament i l'ambient animat, seria difícil trobar una plaça més bonica a tota Europa. Molt mereixement és un lloc Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO i és la joia de la corona de la ciutat. Passeja després pels propers districtes Reial i Sablon, plens de galeries d'art i botigues d'antiguitats. Llança el teu mapa i deambula per un miríad de carrerons, descobrint mercats de brocanters, cases d'art decó i botigues de moda. Els brussel·lesos es prenen amb orgull el seu sentit de l'humor intel·lectual i discret, reforçat per una forta apreciació del bizarro. La ciutat té una llarga relació d'amor amb el moviment artístic surrealista, encapçalat per René Magritte, i amb les clàssiques tires còmiques, epitomitzades pel jove heroi de Hergé, Tintin. Hi ha una ironia reveladora en el fet que el monument més conegut de la ciutat és el Manneken-Pis, una petita estatueta d'un nen que orina. Mentrestant, tot això conviu amb col·leccions d'art de classe mundial, una cuina fabulosa que inclou musclos, patates fregides, gofres i busques, algunes de les millors i úniques cerveses d'Europa (literalment, hi ha milers de varietats) i mestres xocolaters. El calendari cultural de la ciutat està ple d'esdeveniments per a tothom, des de la massiva i bulliciosa fira de carrer Foire du Midi cada juliol, plena de parades i atraccions de fira, fins al llegendari Mercat de Nadal que pren el centre de l'escena a la Place Sainte Catherine amb 240 parades, una pista de patinatge, una gran roda i nombroses atraccions. Un dels esdeveniments més grans és Art Brussels, que mostra el costat més avantguardista i creatiu de la ciutat i és un centre per als amants de l'art de tot el món. Si ets un amant de l'euro, visita el Barri Europeu, centrat al voltant de Schuman i el Berlaymont. La seva part més animada és la Place du Luxembourg: tots els seus bars s'omplen al voltant de les 6 de la tarda els dies laborables amb alguns dels 20.000 diplomàtics, polítics i funcionaris que resideixen a la ciutat després que Brussel·les es convertís en el centre de la política internacional després de la Segona Guerra Mundial. Obre els ulls i quedaràs gratament sorprès per tot el que Brussel·les té per oferir.
Més informació

Serveis inclosos

04 de des.
Transport de sortida
Sortida
Brussels Airlines
Brussels Airlines Brussels Airlines - SN3722
12:35 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
15:00 - Brussels, Brussels Natl (BRU)
Directe Preu: Light
Transport:  SN3722
Classe cabina: Economy
Tarifa: Light
04 de des.
Allotjament
4 Nits
Chic Cocoon 7,9 Bo
Brussels - A 2,2 km del centreSOLAMENT ALLOTJAMENT14 Lausannestraat, Brussels 1060 Habitación básica - 1 futón de matrimonio
With a stay at Chic Cocoon in Brussels (Sint-Gillis), you'll be within a 10-minute drive of La Grand Place and Saint Gilles Town Hall. This guesthouse is 0.9 mi (1.4 km) from Avenue Louise and 1.5 mi (2.4 km) from Royal Museums of Fine Arts of Belgium. Take in the views from a terrace and make use of amenities such as complimentary wireless Internet access and barbecue grills. Make yourself at home in one of the 5 individually decorated guestrooms, featuring microwaves and espresso makers. Prepare your meals in the shared/communal kitchen. Complimentary wireless Internet access is available to keep you connected. Bathrooms feature separate bathtubs and showers, complimentary toiletries, and hair dryers.
08 de des.
Transport d'anada i tornada
Tornar
Air Europa
Air Europa Air Europa - UX1174
18:55 - Brussels, Brussels Natl (BRU)
21:20 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
0 PC Directe Preu: LITE
Transport:  UX1174
Classe cabina: Economy
preu per persona Des de
288 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 1
Transport 2
Allotjaments 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees