Magic Route Viajes
927780128
621265386
Magic Route Viajes
927780128
621265386
Ruta Musical Americana, USA
Des de 4.600 €

Ruta Musical Americana, USA

Paquet de vacances
Creat: dilluns, 2 de maig del 2022
Ref ID: 1494803
preu per persona Des de
4.600 €
Basat en 2 adults
Creat: dilluns, 2 de maig del 2022
Destinacions: Chicago IL, Seattle WA, San Francisco CA, Austin TX, Nova Orleans LA, Memphis TN, Nashville TN, Louisville KY, Boston MA
Temes

El vostre dia a dia

20 d’ag.
Transport de Madrid a Chicago IL
Sortida
American Airlines
American Airlines American Airlines
11:05 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
17:29 - Chicago, Chicago Ohare Intl (ORD)
13h 24m 0 PC 1 parada Preu: BASIC ECONOMY
AA
AA American Airlines - AA 749
11:05 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
14:05 - Charlotte, Charlotte Douglas Intl (CLT)
Transport:  AA749
Classe cabina: Economy
2h 20m - Connexió a Charlotte, Charlotte Douglas Intl (CLT)
AA
AA American Airlines - AA 575
16:25 - Charlotte, Charlotte Douglas Intl (CLT)
17:29 - Chicago, Chicago Ohare Intl (ORD)
Transport:  AA575
Classe cabina: Economy
20 d’ag.
1. Chicago IL
Estada
Sobre la destinació: Chicago, que un cop va ser un petit lloc de comerç al llac Michigan, s'ha convertit en una de les ciutats més famoses del país. Visita "La Ciutat del Vent" i menja pizza de plat profund per a una experiència de vacances realment única. Segueix "The Loop", el principal districte de negocis de la ciutat, i admira la seva varietat d'edificis alts, consolats i universitats. En aquesta zona abunda la compra i el menjar de qualitat. Si t'has esgotat a la ciutat, pren un ritme més tranquil al Riverwalk, un camí per a vianants al llarg del riu Chicago, o visita els nombrosos museus i parcs que la ciutat té per oferir. Mai creuràs que estàs realment al centre quan passeges pel Garfield Park Conservatory, i l'Art Institute of Chicago et permetrà apreciar obres creatives de tot el món. Els llocs més importants per visitar a Chicago són: la Willis Tower, un símbol icònic de la ciutat, el Millennium Park, un gran parc urbà, un dels llocs més famosos de Chicago i un lloc per a molts esdeveniments importants de la ciutat, l'Aquari Shedd, un dels aquaris més grans del món. Anomenat el jardí frontal de Chicago, el Grant Park és un parc meravellosament paisatgístic i ofereix molts llocs per a una escapada urbana, el Navy Pier, situat just al llac Michigan, té una atmosfera festiva amb entreteniment, botigues i restaurants. Cap visita a Chicago està completa sense una menció de la vida nocturna, així que acaba el teu dia en un saló de jazz i deixa que el dolç so de la música t'emporti.
Més informació
20 d’ag.
Allotjament
3 Nits
23 d’ag.
Transport de Chicago IL a Seattle WA
Delta Air Lines
Delta Air Lines Delta Air Lines - DL748
19:40 - Chicago, Chicago Ohare Intl (ORD)
22:22 - Seattle, Seattle Tacoma Intl (SEA)
4h 42m 0 PC Directe Preu: BASIC ECONOMY
Transport:  DL748
Classe cabina: Economy
23 d’ag.
2. Seattle WA
Estada
Sobre la destinació: Seattle és un important port costaner i la seu del Comtat de King, a l'estat de Washington. Seattle es troba sobre set turons, incloent Capitol Hill, First Hill, West Seattle, Beacon Hill, Magnolia, Denny Hill i Queen Anne. Les penínsules de Kitsap i Olímpica, juntament amb les muntanyes Olímpiques, es troben a l'oest de Puget Sound, mentre que la serralada Cascade i el llac Sammamish es troben a l'est del llac Washington. Una característica icònica de l'skyline de Seattle és l'agulla espacial. La vista des de dalt és impressionant amb un restaurant giratori, sens dubte el monument més famós de Seattle. El Mont Rainier, que s'alça sobre Seattle, es troba a 50 milles de la ciutat. Hi ha un parc nacional amb activitats de càmping i senderisme. Una de les atraccions més populars de Seattle és el mercat de Pike Place. El mercat de pagesos té més de 100 anys i encara manté el sabor local. L'Aquari de Seattle mostra una àmplia varietat d'espècies marines colorides. Per reviure la història de Seattle, visiteu el barri més antic de la ciutat al voltant de Pioneer Square. A més, està ple de emocionants clubs nocturns, restaurants i galeries. Seattle és una de les ciutats més boniques del nord-oest del Pacífic. Eclectica, urbana, a l'aire lliure, artística, crua i senzilla, aquesta vibrant ciutat val la pena visitar.
Més informació
23 d’ag.
Allotjament
2 Nits
25 d’ag.
Transport de Seattle WA a San Francisco CA
Delta Air Lines
Delta Air Lines Delta Air Lines - DL1404
17:05 - Seattle, Seattle Tacoma Intl (SEA)
19:13 - San Francisco, San Francisco Intl (SFO)
2h 8m 0 PC Directe Preu: BASIC ECONOMY
Transport:  DL1404
Classe cabina: Economy
25 d’ag.
3. San Francisco CA
Estada
Sobre la destinació: San Francisco és una ciutat gran, animada i cosmopolita a Califòrnia. A San Francisco, la història i la modernitat es combinen per oferir als visitants una experiència inoblidable. Des de la Missió Dolores, el primer edifici de pedra de la ciutat o els mítics tramvies de la ciutat fins al districte financer d'alta tecnologia. Un viatge a San Francisco està destinat a deixar-vos amb records increïbles. Un viatge en barca és una gran manera d'explorar la "Ciutat de la Badia". Exploreu el Fisherman's Wharf, ple de botigues, galeries i restaurants que ofereixen deliciós marisc. Passegeu pel Golden Gate i admireu les vistes sobre la badia i l'Oceà Pacífic, visiteu els diversos museus marítims, i, per descomptat, cap visita a San Francisco està completa sense una excursió a Alcatraz, la presó insular que un cop va albergar alguns dels criminals més notoris del país, com Al Capone. Si busqueu un ambient més relaxat, passegeu per l'estatua arquitectura i la llacuna fluint del Palau de Belles Arts. La Piràmide Transamèrica s'ha convertit en el monument més famós de la ciutat. L'estructura piramidal de 260 metres d'altura està situada al cor del districte financer. Situat entre tres turons, el barri xinès de San Francisco és el major assentament xinès fora d'Àsia amb pagodes, banderoles colorides, balcons decorats i caràcters xinesos que es combinen amb els sons i aromes exòtics d'aquesta àrea fascinant. Les Painted Ladies són encantadores cases de fusta victorianes situades a la vora de l'Alamo Square i la casa Haas-Lilienthal és una joia ben conservada d'una època passada. San Francisco prospera en la varietat i té una energia contagiós. Aquesta ciutat és màgica i tothom hauria de venir aquí almenys una vegada.
Més informació
28 d’ag.
Transport de San Francisco CA a Austin TX
Alaska Airlines
Alaska Airlines Alaska Airlines - AS534
12:40 - San Francisco, San Francisco Intl (SFO)
18:15 - Austin, Austin Bergstrom Intl (AUS)
3h 35m 0 PC Directe
Transport:  AS534
Classe cabina: Economy
28 d’ag.
4. Austin TX
Estada
Sobre la destinació: Austin, la capital de l'Estat de la Solitària Estrella, és cosmopolita, peculiar, relaxada i té una sensació de poble petit. Austin ho té tot, música en viu, gent interessant, grans restaurants, una natura preciosa i molta llum solar. Dues atraccions notables de la ciutat són l'Edifici del Capitoli i la Universitat de Texas. Per tota la ciutat trobaràs monuments de ramaders, músics destacats i herois de la Guerra Civil. Molts d'aquests monuments es troben als nombrosos parcs d'Austin, convertint-la en un lloc excel·lent per connectar amb la natura. Per experimentar la quantitat justa de "raritat" que fa única a Austin, visita l'Avinguda South Congress. "SoCo" és un veritable paradís per a qualsevol que estimi les compres, els àpats i la música en viu. Siguis aquí per la música, el menjar o per gaudir de l'escena artística local, no trobaràs cap escassetat de coses a fer al centre d'Austin.
Més informació
28 d’ag.
Allotjament
2 Nits
30 d’ag.
Transport de Austin TX a Nova Orleans LA
American Airlines
American Airlines American Airlines - AA3860
14:20 - Austin, Austin Bergstrom Intl (AUS)
15:46 - New Orleans, Louis Armstrong New Orleans Intl (MSY)
1h 26m 0 PC Directe Preu: MAIN CABIN
Transport:  AA3860
Classe cabina: Economy
30 d’ag.
5. Nova Orleans LA
Estada
Sobre la destinació: Nova Orleans és un important port dels Estats Units i la ciutat i àrea metropolitana més gran de l'estat de Louisiana. Nova Orleans està situada al Delta del Riu Mississipí, a les ribes est i oest del riu Mississipí i al sud del llac Pontchartrain. L'àrea al llarg del riu es caracteritza per les seves crestes i valls. Els cementiris de Sant Lluís, cementiris històrics construïts al segle XVIII, són un dels llocs més importants de la ciutat. Situada a la icònica plaça Jackson trobem la Catedral de Sant Lluís. Aquest monument històric nacional és la catedral més antiga en funcionament continu al país. Un dels barris més famosos d'Amèrica és el Barri Francès de Nova Orleans. Gaudeix de l'arquitectura històrica, els clubs de jazz i els restaurants que són abundants a la zona. El Barri Francès és també el punt de trobada de les celebracions de Mardi Gras. Mardi Gras és l'impressionant carnaval de la ciutat. Milions de persones participen en el carnaval i gaudeixen dels seus desfilades i balls. Nova Orleans és una de les ciutats més úniques dels Estats Units. Les cultures cajun, criolla i afroamericana de Louisiana han tingut un impacte significatiu en l'arquitectura, l'art i la música de Nova Orleans.
Més informació
30 d’ag.
Allotjament
3 Nits
02 de set.
Transport de Nova Orleans LA a Memphis TN
Delta Air Lines
Delta Air Lines Delta Air Lines
19:59 - New Orleans, Louis Armstrong New Orleans Intl (MSY)
0:18 - Memphis, Memphis Intl (MEM)
+1 dia 4h 19m 0 PC 1 parada Preu: MAIN CABIN
DL
DL Delta Air Lines - DL 2545
19:59 - New Orleans, Louis Armstrong New Orleans Intl (MSY)
22:30 - Atlanta, Hartsfield Jackson Atlanta Intl (ATL)
Transport:  DL2545
Classe cabina: Economy
1h 29m - Connexió a Atlanta, Hartsfield Jackson Atlanta Intl (ATL)
DL
DL Delta Air Lines - DL 2583
23:59 - Atlanta, Hartsfield Jackson Atlanta Intl (ATL)
0:18 - Memphis, Memphis Intl (MEM)
Transport:  DL2583
Classe cabina: Economy
02 de set.
6. Memphis TN
Estada
Sobre la destinació: Memphis és una ciutat que pertany a l'estat nord-americà de Tennessee, també és la seu del comtat de Shelby. La ciutat es troba entre els rius Wolf i Mississippi. Memphis és definitivament una de les ciutats més conegudes i populars dels Estats Units. Per als amants de la música, Memphis és una ciutat obligatòria ja que és el lloc de naixement d'alguns estils de música com el blues, el soul i el rock and roll. En la llegendaria Sun Records algunes veus privilegiades com Elvis Presley, Roy Orbinson, el mateix Jerry Lee Lewys o Johnny Cash van gravar alguns dels seus àlbums. Una atracció turística popular és visitar la casa de Graceland, que va pertànyer al Rei del Rock Elvis Presley. És la segona casa més visitada de tots els Estats Units i hi ha diverses visites guiades. Per als amants del bàsquet, Memphis també és una ciutat adequada ja que té un equip de bàsquet a la NBA, els Memphis Grizzlies, i es poden veure els seus partits o fer una visita al seu estadi FedExForum que té una capacitat per a 18.119 persones. Però a més de tot això, a Memphis hi ha moltes activitats per fer. Els amants de la cultura i l'art poden visitar museus com el Museu Nacional dels Drets Civils, on es pot aprendre la història d'aquesta ciutat i el Museu d'Art Brooks de Memphis on hi ha grans exposicions cada dia. Memphis també és coneguda pel seu bon clima i la seva gastronomia, no oblideu provar les costelles a la barbacoa. Finalment, té una vida nocturna molt animada i està plena de bars i pubs com el BB King's Blues Club.
Més informació
02 de set.
Allotjament
2 Nits
04 de set.
Transport de Memphis TN a Nashville TN
Delta Air Lines
Delta Air Lines Delta Air Lines
13:10 - Memphis, Memphis Intl (MEM)
16:45 - Nashville, Nashville Intl (BNA)
3h 35m 0 PC 1 parada Preu: MAIN CABIN
DL
DL Delta Air Lines - DL 1346
13:10 - Memphis, Memphis Intl (MEM)
15:35 - Atlanta, Hartsfield Jackson Atlanta Intl (ATL)
Transport:  DL1346
Classe cabina: Economy
59m - Connexió a Atlanta, Hartsfield Jackson Atlanta Intl (ATL)
DL
DL Delta Air Lines - DL 1729
16:34 - Atlanta, Hartsfield Jackson Atlanta Intl (ATL)
16:45 - Nashville, Nashville Intl (BNA)
Transport:  DL1729
Classe cabina: Economy
04 de set.
7. Nashville TN
Estada
Sobre la destinació: Nashville és una ciutat que pertany a l'estat nord-americà de Tennessee i és la seu administrativa del Comtat de Davidson. Aquesta ciutat és coneguda mundialment com la "Ciutat de la Música" perquè hi ha una gran indústria musical, especialment de música country. Si t'agrada la música no pots oblidar de visitar el gran Grand Ole Opry, un teatre perfectament dissenyat on hi ha concerts cada dia. Aquí han passat estrelles com Dolly Parton. A més, és coneguda com "L'Atenes del Sud", amb la seva arquitectura neoclàssica i les seves instal·lacions educatives. És una ciutat amb una animada escena musical. Si t'agrada la cultura, visita museus com el Tennessee State Museum on pots aprendre tota la història d'aquesta ciutat o l'Adventure Science Center, on trobaràs tot sobre la ciència. Si t'agraden els parcs naturals i la natura no oblidis visitar els jardins de l'Opryland Hotel, un gran jardí amb tot tipus de vegetació i per on passa un riu, tot dins d'una cúpula de vidre. Pel que fa a la vida nocturna, Nashville és una ciutat animada on hi ha molts llocs per divertir-se i passar una bona estona a la nit com el bar The Big Bang Dueling Pianos amb una gran atmosfera musical o el Robert's Western World, un pub amb ambient occidental. Sens dubte, Nashville és la ciutat ideal per venir a visitar en família i per tenir una gran experiència.
Més informació
07 de set.
Transport de Nashville TN a Louisville KY
Delta Air Lines
Delta Air Lines Delta Air Lines
9:50 - Nashville, Nashville Intl (BNA)
16:15 - Louisville, Louisville International Airport (SDF)
5h 25m 0 PC 1 parada Preu: BASIC ECONOMY
DL
DL Delta Air Lines - DL 4927
9:50 - Nashville, Nashville Intl (BNA)
13:05 - New York, La Guardia (LGA)
Transport:  DL4927
Classe cabina: Economy
45m - Connexió a New York, La Guardia (LGA)
DL
DL Delta Air Lines - DL 5761
13:50 - New York, La Guardia (LGA)
16:15 - Louisville, Louisville International Airport (SDF)
Transport:  DL5761
Classe cabina: Economy
07 de set.
8. Louisville KY
Estada
Sobre la destinació: Louisville és la ciutat més gran del Commonwealth de Kentucky i la 30a ciutat més poblada dels Estats Units. És una de les dues ciutats de Kentucky designades com de primera classe, l'altra és la segona ciutat més gran de l'estat, Lexington.[e] Louisville és la seu històrica i, des de 2003, la seu nominal del Comtat de Jefferson. Louisville va ser fundada el 1778 per George Rogers Clark i rep el nom del rei Lluís XVI de França, fet que fa de Louisville una de les ciutats més antigues a l'oest de les Muntanyes Apalatxes. Situada al costat de les Cascades de l'Ohio, l'únic obstacle important per al trànsit fluvial entre l'alt riu Ohio i el Golf de Mèxic, el primer creixement del poblat va ser com a lloc de portatge. Va ser la ciutat fundadora del Louisville and Nashville Railroad, que es va convertir en un sistema de 6.000 milles (9.700 km) a través de 13 estats. Avui, la ciutat és coneguda com la llar del Kentucky Derby, Kentucky Fried Chicken, la Universitat de Louisville i els seus equips esportius Louisville Cardinals, les bates de beisbol Louisville Slugger, i tres de les sis empreses Fortune 500 de Kentucky. El seu principal aeroport és també el lloc del centre aeri mundial de United Parcel Service. Des de 2003, les fronteres de Louisville han estat les mateixes que les del Comtat de Jefferson a causa d'una fusió ciutat-comtat. El nom oficial d'aquest govern consolidat de ciutat-comtat és el Louisville/Jefferson County Metro Government,[15] abreujat com a Louisville Metro.[16] Malgrat la fusió i el canvi de nom, el terme "Comtat de Jefferson" continua sent utilitzat en alguns contextos en referència a Louisville Metro, particularment incloent les ciutats incorporades fora del "balanç" que conformen Louisville en si. La població total consolidada de la ciutat segons l'estimació del cens de 2014 era de 760.026.[4] No obstant això, el total de balanç de 612.780 exclou altres llocs incorporats i ciutats semi-autònomes dins del comtat i és la població que es llista en la majoria de fonts i classificacions nacionals.
Més informació
09 de set.
Transport de Louisville KY a Boston MA
American Airlines
American Airlines American Airlines - AA4749
17:25 - Louisville, Louisville International Airport (SDF)
19:45 - Boston, General Edward Lawrence Logan Intl (BOS)
2h 20m 0 PC Directe Preu: BASIC ECONOMY
Transport:  AA4749
Classe cabina: Economy
09 de set.
9. Boston MA
Estada
Sobre la destinació: Boston és la capital i la ciutat més gran de l'estat de Massachusetts. Una de les ciutats més antigues dels Estats Units, Boston va ser fundada el 1630 per colons puritans d'Anglaterra i encara es considera la ciutat més europea dels Estats Units. Boston Common i Gardens és una de les principals atraccions de la ciutat i és el punt de partida del Freedom Trail, que data de 1634. Aquest parc públic central és estimat tant pels locals com pels visitants. L'edifici de l'estat de Massachusetts, amb la seva cúpula d'or, no es pot perdre. És la seu del govern de Massachusetts. Faneuil Hall, construït el 1742, va ser una sala de reunions important. Avui dia hi ha un mercat que ofereix molts llocs per menjar i comprar. Un famós barri històric de Boston és Beacon Hill, entre els seus carrers ben conservats, tindràs la sensació d'haver tornat enrere en el temps. Es diu que la Trinity Church és un dels millors edificis del país i val la pena visitar-la. Mundialment famosa i considerada la millor institució acadèmica del món, la Universitat de Harvard ofereix visites al seu campus per gaudir de l'ambient meravellós. Molts edificis importants amb estils arquitectònics diversos es troben a la plaça Copley. També és el lloc de la línia d'arribada de la Marató de Boston. Boston és la ciutat perfecta per als amants de la història. La rica història colonial i revolucionària de Boston atrau visitants a aquesta ciutat tot l'any. Explorar Boston a peu permet descobrir nous i emocionants llocs i aventures a cada pas. Cada barri de Boston és diferent i té el seu propi estil i cultura distintius.
Més informació
09 de set.
Allotjament
2 Nits
11 de set.
Transport de Boston MA a Madrid
Tornar
American Airlines
American Airlines American Airlines - AA8535 - Operat per: Iberia Airlines
17:20 - Boston, General Edward Lawrence Logan Intl (BOS)
6:20 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
+1 dia 7h 0m 0 PC Directe Preu: BASIC ECONOMY
Transport:  AA8535 Operat per:  Iberia Airlines
Classe cabina: Economy
1 Assegurances
Seguro (Mapfre-Seguro Inclusion) - Región (mundial) - Días (24)
preu per persona Des de
4.600 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Resum del viatge
2 Adults
nits 22
Aquesta idea inclou
Destinacions 9
Transport 10
Allotjaments 9
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees