Magic Route Viajes
927780128
621265386
Magic Route Viajes
927780128
621265386
China Completo 15 días
Des de 5.085 €

China Completo 15 días

Multidestinació
Creat: dilluns, 14 de juny del 2021 - Sortida: divendres, 30 de juliol del 2021
Ref ID: 1493042
preu per persona Des de
5.085 €
Basat en 2 adults
Creat: dilluns, 14 de juny del 2021 - Sortida: divendres, 30 de juliol del 2021
Destinacions: Pequín, Xi'an, Guilin, Hangzhou, Suzhou, Xangai
Temes

El vostre dia a dia

30 de jul.
Transport de Madrid a Pequín
Sortida
Xiamen Airlines
Xiamen Airlines Xiamen Airlines
20:20 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
11:55 - Beijing , Beijing Daxing International Airport (PKX)
+2 dies 33h 35m 2 Escapades
MF
MF Xiamen Airlines - MF 9958
20:20 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
23:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Transport:  MF9958 Operat per:  KLM Royal Dutch Airlines
Classe cabina: Economy
14h 10m - Connexió a Amsterdam, Schiphol (AMS)
MF
MF Xiamen Airlines - MF 812
13:10 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
5:55 - Xiamen, Gaoqi (XMN)
Transport:  MF812
Classe cabina: Economy
3h 5m - Connexió a Xiamen, Gaoqi (XMN)
MF
MF Xiamen Airlines - MF 8127
9:00 - Xiamen, Gaoqi (XMN)
11:55 - Beijing , Beijing Daxing International Airport (PKX)
Transport:  MF8127
Classe cabina: Economy
01 d’ag.
1. Pequín
Estada
Sobre la destinació: Situada al nord de la Xina, Pequín és la capital de la República Popular de la Xina, el país més poblat del món. Amb una població de més de 21 milions de persones, és la segona ciutat més gran de la nació després de Xangai. Pequín és una ciutat moderna amb impressionants desenvolupaments urbans i comercials nous que mira cap al futur, però està intrínsecament lligada al seu passat imperial. Pequín és coneguda pels seus luxosos palaus, antics temples i enormes muralles i portes de pedra. Els seus tresors artístics i importants institucions governamentals i culturals han fet de la ciutat un centre de cultura i art a la Xina des de fa molt de temps. El cor de la ciutat i el lloc més emblemàtic és la plaça de Tiananmen, la plaça pública més gran del món. La porta de Tiananmen separa la plaça del Palau Prohibit, un dels llocs imprescindibles de la ciutat. El Palau Prohibit va ser el palau imperial durant les dinasties Ming i Qing. Avui és conegut com el Museu del Palau i és una de les meravelles de l'antiga Xina. Altres atraccions principals de Pequín són el Temple del Cel, el Palau d'Estiu i els antics barris de carrerons, on es pot trobar l'arquitectura tradicional de Pequín, anomenada Hutongs. Pequín és una bona base per visitar alguns dels llocs més emblemàtics de la Xina, com la Gran Muralla de la Xina i les Tombes Ming. Alguns dels grans llocs culturals i patrimonials famosos a nivell mundial, una vida nocturna pròspera, grans instal·lacions esportives heretades dels Jocs Olímpics de 2008, una gran gastronomia com l'ànec de Pequín i bones opcions d'entreteniment com l'òpera de Pequín, fan de Pequín una ciutat fascinant que ofereix molt als visitants.
Més informació
01 d’ag.
Allotjament
4 Nits
05 d’ag.
Transport de Pequín a Xi'an
Air China
Air China Air China - CA1231
7:25 - Beijing, Capital Intl (PEK)
9:35 - Xi'an, Xianyang (XIY) Aeroport alternatiu
2h 10m 20 KG Directe
Transport:  CA1231
Classe cabina: Economy
05 d’ag.
2. Xi'an
Estada
Sobre la destinació: Xi'an és una ciutat històrica a la província de Shaanxi a la Xina. Xi'an es troba a la part central de la plana de Guanzhong, entre el riu Wei al nord i la muntanya Qinling al sud. És una ciutat harmoniosa, on la tradició i la modernitat conviuen costat a costat. Xi'an té una immensa importància històrica i alberga algunes de les atraccions més famoses de la Xina i alguns dels llocs arqueològics més importants del país. La ciutat va ser la capital de 13 dinasties, i un total de 73 emperadors van governar aquí, amb tanta història dins del terreny sobre el qual es troba la ciutat, no és d'estranyar que hi hagi tantes ruïnes històriques, museus i relíquies culturals per descobrir aquí. Els llocs més importants per visitar a Xi'an són la Muralla de la Ciutat de Xi'an, la muralla de ciutat més gran del món, la Gran Mesquita i els històrics Guerrers de Terracota de Qin. Però la ciutat està plena de relíquies històriques amb 72 tombes d'emperadors i palaus, temples i múltiples altres records del passat. Altres llocs destacats a Xi'an i als seus voltants inclouen les Pagodes de l'Oca Salvatge Gran i Petita, que van ser construïdes durant la Dinastia Tang. Xi'an també és la llar d'un dels millors museus de la Xina, el Museu d'Història de Shaanxi, que conté una excepcional col·lecció d'artefactes de les diverses dinasties primerenques que van governar la Xina.
Més informació
05 d’ag.
Allotjament
2 Nits
07 d’ag.
Transport de Xi'an a Guilin
Air China
Air China Air China - CA1225
18:25 - Xi'an, Xianyang (XIY) Aeroport alternatiu
20:35 - Guilin, Liangjiang (KWL)
2h 10m 20 KG Directe
Transport:  CA1225
Classe cabina: Economy
07 d’ag.
3. Guilin
Estada
Sobre la destinació: Guilin és una ciutat al nord de Guangxi i un dels destins turístics més coneguts de la Xina. Situada a la riba oest del bell riu Li, Guilin és una ciutat pintoresca i una ciutat moderna, organitzada i molt orientada al turisme. La ciutat està envoltada de turons verds, penya-segats rocosos, aigües clares, coves misterioses i roques de diverses formes. La ciutat de Guilin ha gaudit de la reputació de tenir el paisatge més bonic del país durant centenars d'anys. El riu Li serpenteja a través dels turons i pics que s'alcen i cauen com una cinta de seda de colors. Un creuer pel riu és la manera perfecta de gaudir i explorar l'escenari únic al voltant de Guilin, que es considera una galeria d'art fina a mesura que les meravelles escèniques naturals es despleguen a ambdues ribes del riu. El paisatge únic de Guilin és considerat per molts com "el més bell sota el cel". A la ciutat, assegureu-vos de visitar la Plaça Central, la Ciutat del Príncep Jingjiang i la Pagoda de la Lluna i el Sol. Guilin és una ciutat xinesa força neta i moderna, amb moltes distraccions agradables i un paisatge espectacular i únic.
Més informació
09 d’ag.
Transport de Guilin a Hangzhou
Capital Airlines
Capital Airlines Capital Airlines - JD5548
22:05 - Guilin, Liangjiang (KWL)
0:20 - Hangzhou, Xiaoshan (HGH)
+1 dia 2h 15m Directe
Transport:  JD5548
Classe cabina: Economy
Tarifa: Y(X)
09 d’ag.
4. Hangzhou
Estada
Sobre la destinació: Hangzhou és la capital de la província de Zhejiang i és un dels principals destins turístics de la Xina. Coneguda per la seva llac, Hangzhou rep desenes de milions de turistes cada any i també hi abunden les influències modernes, però segueix sent profundament xinesa, on es valora un ritme de vida més lent. Els turistes tenen molts llocs per escollir, desenes de grans i petits temples i pagodes, belles paisatges així com llocs coneguts en la història o literatura i arts xineses com és el temple de Lingyin, un dels més grans complexos de temples budistes de la Xina. El vast i extens llac de l'Oest és el lloc més famós de Hangzhou. Podeu fer un creuer per explorar tots els llocs al voltant del llac. Alguns dels llocs més importants són la petita illa de Yingzhou, el pavelló del mig del llac, el túmul del senyor Ruan i el romàntic pont trencat. Hangzhou és un dels centres de producció de te més famosos de la Xina i es poden fer visites al proper poble de Longjing. Una ciutat moderna i pròspera, en contacte amb el seu costat històric, Hangzhou és una de les ciutats més agradables del país per passar-hi estona.
Més informació
09 d’ag.
Allotjament
2 Nits
11 d’ag.
Transport de Hangzhou a Suzhou
Tianjin Airlines
Juneyao Airlines
Multiple airlines Multiple airlines
18:00 - Hangzhou, Xiaoshan (HGH)
0:05 - Wuxi, Wuxi Airport (WUX)
+1 dia 6h 5m 1 parada
GS
GS Tianjin Airlines - GS 6608
18:00 - Hangzhou, Xiaoshan (HGH)
19:45 - Qingdao, Liuting (TAO)
Transport:  GS6608
Classe cabina: Economy
2h 50m - Connexió a Qingdao, Liuting (TAO)
HO
HO Juneyao Airlines - HO 2010
22:35 - Qingdao, Liuting (TAO)
0:05 - Wuxi, Wuxi Airport (WUX)
Transport:  HO2010
Classe cabina: Economy
11 d’ag.
5. Suzhou
Estada
Sobre la destinació: Suzhou és un important centre econòmic i un punt focal de comerç i negocis, i la segona ciutat més gran de la província després de la capital Nanjing. La ciutat està situada a la part baixa del riu Yangtsé i a les ribes del llac Tai i pertany a la regió del Delta del riu Yangtsé. Fundada el 514 aC, Suzhou té més de 2.500 anys d'història, amb una abundant mostra de relíquies i llocs d'interès històric. Al voltant de l'any 100 dC, durant la Dinastia Han Oriental, es va convertir en una de les deu ciutats més grans del món principalment a causa de l'emigració des de la Xina del Nord. Des de la Dinastia Song del segle X, ha estat un important centre comercial de la Xina. Amb una alta esperança de vida i ingressos per càpita, l'Índex de Desenvolupament Humà de Suzhou és aproximadament comparable al d'un país moderadament desenvolupat, convertint-la en una de les ciutats més desenvolupades i pròsperes de la Xina. Els canals de la ciutat, els ponts de pedra, les pagodes i els jardins meticulosament dissenyats han contribuït al seu estatus com una de les principals atraccions turístiques de la Xina. Els Jardins Clàssics de Suzhou van ser afegits a la llista del Patrimoni Mundial de la UNESCO el 1997 i el 2000. Suzhou és sovint anomenada la "Venècia de l'Est" o la "Venècia de la Xina".
Més informació
11 d’ag.
Allotjament
1 Nit
Transport de Suzhou a Xangai
No s'ha seleccionat cap transport
12 d’ag.
6. Xangai
Estada
Sobre la destinació: Shanghai és una ciutat moderna situada just al sud de la desembocadura del poderós riu Yangtsé i dividida en dues parts pel riu Huangpu. És una de les metròpolis més grans de la Xina i es considera la ciutat més cosmopolita, sofisticada i progressista de la Xina continental. Shanghai és un bon lloc per visitar si vols veure un esbós del futur de la Xina. S'ha construït una ciutat completament nova d'escrapers al seu districte de Pudong, incloent la Torre de la Perla Oriental, que s'ha convertit en un dels emblemes de la ciutat i és una de les estructures més altes d'Àsia, i el Centre Financer Mundial de Shanghai, el tercer edifici més gran d'Àsia i del món. A la banda oest del riu Yangtsé es troba l'àrea de Puxi, la part central més antiga de la ciutat. Puxi té una història molt rica i és aquí on trobaràs molts dels edificis i atraccions més antics de la ciutat, com la Concessió Francesa, el Bund, el Jardí Yuyuan, el Pont Jiu Qu, el Pavelló Huxin i el Temple. Shanghai és el centre cosmopolita de finances i cultura de la Xina. Shanghai té un encant oriental especial i un estil occidental fresc que atrau a tothom. I també és una bona base per explorar les vistes més rurals i clàssiques de les províncies properes de Jiangsu i Zhejiang.
Més informació
14 d’ag.
Transport de Xangai a Madrid
Tornar
China Eastern Airlines
Qatar Airways
Multiple airlines Multiple airlines
12:20 - Shanghai, Pudong (PVG)
7:50 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
+1 dia 25h 30m 2 Escapades
MU
MU China Eastern Airlines - MU 8533
12:20 - Shanghai, Pudong (PVG)
15:50 - Bangkok, Suvarnabhumi Intl (BKK)
Transport:  MU8533 Operat per:  Shanghai Airlines
Classe cabina: Economy
5h 25m - Connexió a Bangkok, Suvarnabhumi Intl (BKK)
QR
QR Qatar Airways - QR 833
21:15 - Bangkok, Suvarnabhumi Intl (BKK)
0:05 - Doha, Hamad Intl Airport (DOH)
Transport:  QR833
Classe cabina: Economy
1h 10m - Connexió a Doha, Hamad Intl Airport (DOH)
QR
QR Qatar Airways - QR 147
1:15 - Doha, Hamad Intl Airport (DOH)
7:50 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
Transport:  QR147
Classe cabina: Economy
preu per persona Des de
5.085 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 6
Transport 6
Allotjaments 6

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees